Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Droppar Av Vårens Regn*

 

"Det föll droppar av vårens regn från år i ögon så blå 

Bakom skymd himmel ligger skuggorna på dagar av moln 

Drömmarna skriver till solen på nytt ikväll igen 

Längtan svävar i omfamnade minnen om natten"

 

 

 

©maria_lo 




Fri vers av Maria–Lo
Läst 166 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-28 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria–Lo
Maria–Lo