Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflektion







genom ett öppet
fönster

en vind
av mindre sött

en fluga surrar matt
samma bekanta

mönster

även våren blir trött
och längtar natt




Bunden vers (Rim) av Jörgen Jalmo
Läst 427 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-05-29 16:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte fint skrivit!
2019-06-10

  KattenKin VIP
Vacker betraktelse, som en tavla med djup och perspektiv.
2019-06-01

  ResenärGenomLivet VIP
Fin reflektion...orden ger en lugn och skön känsla...
2019-06-01

  Öknens Ros VIP
Denna var fin.
2019-05-30

  Larz Gustafsson VIP
Det här är något dyrbart och sällsynt, nämligen en dikt som dröjer sig kvar inombords när jag läst den.
Tänker framför allt på de två sista raderna.
2019-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Jalmo
Jörgen Jalmo