Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske en skrotad generator


Prylen i skogen

Mackapären

Är det nôen sôm vet va dette är för en grej?
Ja hetten i skogen, när jag plocke kantareller.
Jag förstår inte varför det intresserar mig,
å varför jag bryr mig heller.

Mackapären kommer säkert från nån motor
och gett bilen dess elektriske energi
Hjulet i ännen pån drar säkert en rotor.
Hur det funker det strunter jag i.

Men den sôm slängde den bland skogens svamper
är ännu svårare å riktigt förstå,
å vad han hade i sine tanker
kan nog bar en hjärnkirurg förstå sig på.




Övriga genrer (Satir) av Torbjörn åhs
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-29 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn åhs