Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det var där

det var där 

jag lärde mig sakna

och trodde att jag

aldrig

skulle kunna förstå

nu 3653 nätter senare 

har ett ljus letat sig in

bakom dörren

dammkornen som dansar tyst

i solstrimman vet

det är för sent

för sent för bal

inatt 




Fri vers av dorotea VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-31 07:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det första jag läser idag är din dikt! Tycker väldigt mycket om den!
2019-05-31
  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP