Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tigerhjärta




Avlyssnad i tystnad
Inuti Garderober
Naken & Iakttagen
Rysningar
längst ryggraden
Från de
Intensiva andetagen
Dunkande hjärta
Skriker av smärta
När du
Ristar ditt namn
I min hand
Blod på mitt bröst
Från ett
tigerhjärtas tröst.







Fri vers av Whirlwindpoesi
Läst 133 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-01 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Whirlwindpoesi