Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriv ett liv


Överaktiv utan tidsperspektiv
Tonårsflicka kniv i bröstficka
Armar blodröda syftet självdöda
Sömnlösa dagar ler på söndagsmiddagar
Destruktiv sexuellt snygg av självsvält
Kärlek i aggression bästa vän järnvägsbron
I våldsutrbrott existentiellt överskott
Blickar på höghus stopp i rödljus
Kropp röd tankar död
Småstad i storstad
Dödsdomar som blommar.
skriv ett liv.
Ett liv.


Instagram.se/whirlwindpoesi








Fri vers av Whirlwindpoesi
Läst 162 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-01 09:40



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Du har en spännande röst.
Rå och blytung poesi
om vår samtid.

En dikt att läsa högt på estradscenen.

Applådos !!



2019-06-01

    ej medlem längre
Wow! Du skriver ruskigt bra!
2019-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Whirlwindpoesi