Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och där!







sitter en fjäril

på rosenbladets
melankoli
vilar sin matta själ
och vinge där uti

det sitter
en fjäril även i
brustna hjärtan
som i väntan på

att flyga
bidar sin tid
för att i ro
kunna läka smärtan




Fri vers av Jörgen Jalmo
Läst 327 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-01 11:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så vackert :)
2019-06-10

  ResenärGenomLivet VIP
Så mjukt och ömt och vilsamt...skön dikt att läsa...
2019-06-01

  KattenKin VIP
Åh vad jag tycker om att du börjat lägga ut texten! Superfin.
2019-06-01

  Maj-Lis VIP
Vackert
2019-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Jalmo
Jörgen Jalmo