Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Historia



Vaken
I mitt tomma rum
Ekon
I min tomma själ
klappar
Hjärtat i takt med din
Metronom
250 beats per minute
Iskall
hand på mitt lår
Inhalerar
doften av död
Raderar
all internethistorik
Imorgon
är jag historia.
Om
ens det.




Fri vers av Whirlwindpoesi
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-01 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Whirlwindpoesi