Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns i sjön


Ge mig lugn
En stund
Amfetamin
Ge mig
Amfetamin
Så jag blir
Lugn
En stund
Andas tungt
Linjära ränder
På armar
Sen barnsben
Krossade glas
Blodiga fötter
Amfetamin
Lugn
Klassrumsmardröm
Utan
Amfetamin
Finns i sjön
jag.

Instagram.se/whirlwindpoesi




Fri vers av Whirlwindpoesi
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-01 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Whirlwindpoesi