Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Giftpinne

giftpinne eller ej
snart är det lika förbjudet att leva
som det är att dö




Fri vers (Fri form) av trerader
Läst 135 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-01 12:58



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Var och en sin egen förbudssättare. Gnälliga barn skyller på mor.
2019-06-08

  Öknens Ros VIP
ja, vi börjar ju bli lite många på vår jord. ;)
2019-06-08

  AKT VIP
Förutom detta så anser jag att det otäcka är att "Storebror" har "ögon" som ser dig var än du går på gator och torg. En säkerhetsåtgärd för att kunna se brott? -Och vad mer?....
2019-06-04
  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader