Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känn sorg

I soffa sammhetsblå
Linjära ränder på
Blottad hud
Pulserar
Tvåhundrafemtiomillimeter
Inuti
I takt med dödsdans
Klädd i Linjer
Från liv
Definition av liv
En Storyteller
I blindskrift
På hud
Känn ingen sorg
För mig
Känn sorg.


Instagram.se/whirlwindpoesi




Fri vers av Whirlwindpoesi
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-01 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Whirlwindpoesi