Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gonorré i barnhagen

Tid finns inte
när de sliter

Av och på,
ingen håller koll.

I trädgården skriker mitt fjärde
körsbärsträd sett från vänster om
ögonen sitter på lodrät linje med
fötterna som svävar i luften
riktade mot centralmarknaden i Irkutsk
som fick stänga av sanitetsskäl 1995.

Han brister snart i blom
men jag är utblottad
och kan inte göra rätt för mig.
Jag vänder bort blicken och
tänker på det lilla hålet som
borrades i mig efter att de slet.

-
De sa att jag måste vara glasklar
men när gonorrén i barnhagen poängterades,
tog de ifrån mig allt jag vet.




Fri vers (Fri form) av Philip K
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-01 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philip K