Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där ute


Ett skepp där ute
på väg in
för att hämta oss.

Jag är beredd
jag har insett
det finns
ingenting mer
att göra.

Står jag invid kanten
och blickar ut
och tänker
innan jag
vänder tillbaka
hem.




Fri vers av Lars Gullberg
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-03 00:10



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vacker, men uppgiven. Eller kanske acceptans. Kan vara klokt det med tänker jag.
2019-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg