Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Dimmornas Sköna Vals*

 

"Natten ligger stilla vaken där bortom dimmornas vals 

Tystnadens timmar flyger sakta i fågelns kvitter om vingar dit vars resan bär 

Drömmar från igår sjöng i solljus av dagens varma vindar 

Gryningen ligger stilla vaken där ovan himlen 

Morgonen dansar i sommarens oskrivna blads längtan 

Dagen är mig, är oss ännu oskyldigt fri 

Kvällen vandrar runt, lämnar o går omfamnad likaså"

 

 

 

©maria_lo




Fri vers av Maria–Lo
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-03 05:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria–Lo
Maria–Lo