Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickfan

Fotografi av
Barndomslek
Skratt.
Gråt.
Anekdot.
Ljus i stad
Stad i mörker
Brustna drömmar
Liten flicka Flyr
sig själv
Flyktingbarn
Vet inte vem
Hon är
Kommer bli
Älskad
Hatad
Förälskad
Förlorad
Förbli oönskad
FLICKFAN.

Instagram.se/whirlwindpoesi




Fri vers av Whirlwindpoesi
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-03 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Whirlwindpoesi