Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bokstoff.


Rim, Tim och ett människoöde.

Spara Rim.
Spara Tim.
Var är ditt rim?
Och vem är Tim?
Kanske så, du definierar ett rim, utan att ha ett på lut.
Och Tim, är inte en person, utan står för alla Timmarna,
Om du vore en klocka.

På sätt och vis är du det.
Ditt hjärta pulserar, i en takt, en rytm, en storskalighetsflykt.
Och om du är intresserad av klockor...
Vad gör väl det?

Jag tänker på alla paren, i hemmet, som är den alkoholfria baren.
Och vad är det med dem?
Tänk alla par, som inte kan vara överens om att vara sina egna, i ett förhållande med tvåsamhet.
Där intressen inte unnas av den andra parten.
Är det mer vanligt, eller ovanligt än man tror?
Är det per definition en definition, och varken en fråga, eller ett svar.
Parten mellan de två, har erkänt och accepterat att den andra styr och ställer?
Eller.
En idkande frustration, som behöver få sitt utlopp.
Fråga vem du vill, och Bengt kan allt inom sitt område.
Ty han är intresserad, men får inte vara det för sin fru.

Det är alltför komplicerat, av detta stoff, hade man kunnat skriva en bok.




Bunden vers av Mim
Läst 102 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-04 07:03



Bookmark and Share


    Otippat
Jag är för trött och orden flyter bara runt i mitt huvud. Tyvärr
2019-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Mim