Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SIMMA LUGNT - tanka

Svävande måsar

över blank vattenyta

fisk obekymrad

simmar lugnt silar föda

omedveten om faran




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-06-05 17:55



Bookmark and Share


  Niliboy
Huga ligen! Å huvva.
2019-06-11

  Fulbergarn
Simmar lugnt och myser.
2019-06-10

  Lars Hedlin
Just så! bra!
2019-06-07

  M.Eta
Vattentät tanka!
2019-06-06

  Rise Little One
En mycket tilltalande ordtavla om naturens lagen.
2019-06-06

  ULJO
Naturens lag
2019-06-06

    ej medlem längre
Väl fångat stycke verklighet Fint bildspråk.
2019-06-06

  Feliaxel VIP
Det är så livet ska vara,lugnt utan faror
2019-06-05

  Niliboy
Ja, naturen å tärnorna om kvällen å kråkorna på morgonen är så obekymrade ibland. Där har man att lära!
2019-06-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en falsk trygghet!
2019-06-05

  Öknens Ros VIP
I de lugnaste vatten kan faran komma från oväntat håll.
2019-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP