Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

6e juni haiku

nationaldag
allt färre flaggar
för nationalisterna




Fri vers (Fri form) av Birk Andersson
Läst 227 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-06-06 13:58



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
yess och alltmer flaggor för "konstiga" nationalister som kom med allt konstigt
förhoppningvis blir fredliga flaggor
2019-06-27

  Kungskobran VIP
Dom ökade ju i EU valet ?
2019-06-06

  Per Drysén
Nationalism är inskränkt enfald
2019-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Birk Andersson
Birk Andersson