Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu är det bara tre veckor kvar tills jag måste träffa dig igen


Inte riktigt där än

Jag önskar du kunde se mig nu
Och på samma sätt inte
Jag vill visa dig vad du gjort mot mig
Men ändå inte verka sårbar
Jag vill att du ska känna den smärta du orsakat mig
Men ändå inte såra dig
Jag vill att du ska se att jag kan klara mig själv
Men ändå inte så mycket att jag inte vill ha dig tillbaka
Jag vill skrika ut exakt vad jag tycker
Men ändå inte låtsas om dig
Jag vill gråta ut min smärta och ensamhet
Men ändå inte ödsla tårar på dig




Fri vers av Lithia
Läst 356 gånger
Publicerad 2006-06-26 00:43



Bookmark and Share


  Mia Marcus
Du är så känslomässig och rakt på sak när du skriver. Så ungt - så ärligt - Jättebra. Fortsätt! Kram Mia Marcus
2006-08-26

    Cammo
du har fångat valen mellan hur man ska gå tillväga med ett brustet hjärta och skrivit ut vad man verkligen vill
2006-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Lithia
Lithia