Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte direkt något litterärt mästerverk, jag ville skriva nåt vackert men det blev liksom inte som jag ville. Men jag blev tvungen att skriva det här för att lindra mitt dåliga samvete. Och jag menar varje ord. Till M, O, G, L och A.


Katharsis

Jag vet att jag nog aldrig var så lätt att ha att göra med
Eller ens särskilt förstående

Och jag vet att jag var känslokall
Men jag visste inte hur jag skulle hantera det
Jag försökte verkligen men
Nu har jag förstått
Att jag gjorde precis allting fel

Jag skrev till och med en sång om det
Ni kanske kan få höra den nån gång
Men i alla fall poängen är
Jag önskar att ni hade sluppit allt det här

För ni förtjänar verkligen inte
Att lida så som ni gjort

Och jag är hemskt ledsen
Att jag gick sönder så mycket
Att ni gjorde er illa på skärvorna
När jag vet att allt ni egentligen ville
Var att sätta ihop mig igen


Jag vet att ord inte kan läka det jag skadat
Så jag ber er inte att förlåta mig
Men jag vill verkligen att ni ska veta

Att jag är ledsen




Fri vers av Lithia
Läst 626 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-15 22:15



Bookmark and Share


  Elionwy
Cissi, den berör mig.
Så vackert, enkelt och ärligt.
2008-02-22

  ShellyKaramelly
Jättefint! Det sätter verkligen ord på mina känslor.
2007-12-25

    EMITSTI
\"Och jag är hemskt ledsen
Att jag gick sönder så mycket
Att ni gjorde er illa på skärvorna
När jag vet att allt ni egentligen ville
Var att sätta ihop mig igen\"

Detta är så djupt, vackert och verkligt. Otroligt fint beskrivet hur livet kan vara ibland. Det kan hända oss alla beroende på var vi befinner oss i livet och vad vi får vara med om.
2007-12-07

  Max T
Hjärteskärande ursäkt. Hoppas menade godtar den.
2007-11-15

    Cammo
\"Och jag är hemskt ledsen
Att jag gick sönder så mycket
Att ni gjorde er illa på skärvorna
När jag vet att allt ni egentligen ville
Var att sätta ihop mig igen\"


Du är så söt. Din text är så mogen och underbar på något vis. Verkligen.
2007-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Lithia
Lithia