Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Säg det inte en gång till


Blundar

Kanske är jag blind då
Blind för världens alla under
Som aldrig har nått fram till mig
Kanske är jag ändå inte värd det
Oavsett vad ni säger
Kanske vill jag inte veta




Fri vers av Lithia
Läst 317 gånger
Publicerad 2006-06-26 00:51



Bookmark and Share


  *Camilla*
Du är värd allt kära du <33
vet känslan dock
2006-11-05

    Cammo
Du är värd. Alltid
2006-11-03

  Nattis83
Skön läsning, fint tema, mycket bra /Natalie
2006-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Lithia
Lithia