Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över öppet hav!

Styr mitt skepp över öppet hav

Kryssar mellan tropiska öar

 

Stilla på silkeslen strand

Vilar i din famn

 

Flyger över fluffig sockervadds moln

Landar i din varma barm

 

 Vandrar sakta över fjäll och skog

Smakar dina läppar fuktiga av dagg

 

Somnar härligt vid din sida

Drömmer om allt det härliga vilda

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2019-06-10




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 197 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-06-10 10:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som kärleken och lusten öppnar din text en ljus värld. En upptäcktsresande i kärlekens landskap.
2019-07-14

  Margit Grell
Med öppna sinnen!
2019-06-11

  KattenKin VIP
Det låter härligt. :)
2019-06-11

  Marita Ohlquist VIP
Fin text i kärlekens namn!
2019-06-10

  ULJO
Så somrigt
2019-06-10

  Maria Sundelin VIP
Sommarlängtan
2019-06-10

  Rise Little One
Mycket kan hända över ett öppet hav ;)
2019-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin