Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pessimistens tankar

 

 

det blir aldrig som man tänkt sig

det blir värre

innan det blir bättre

men bra lär det aldrig bli




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-11 14:51



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Aldrig försent att ge upp
2019-06-11

  Kungskobran VIP
Säg inte det
2019-06-11

  Fulbergarn
Och om det skulle slumpa sig så det blev bättre så skulle det inte vara bra det heller!
2019-06-11

  Judas Ekholm VIP
Stiligt. Håller med!
2019-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP