Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Agnade sekunder

 

Hon anade bryggans sång

och hörde när tonerna vred 

sig över fjärden 

 

Hon visste hur vattnet kan 

smeka över allt som är

 

Finner hon sig inte så har 

allt likväl funnits 

 

Om det berättas i hennes 

sång vid en brygga

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-06-11 22:56



Bookmark and Share


  Silverstripe
Mjukt, följsamt och stillsamt sjungande vackert skrivet!
2019-06-12

  Mats Edin VIP
Vilken skön sång
2019-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP