Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kolera

 


Är
glad jag lever nu
trots nostalgiker är
tur en undgick 1837
av farsot och misär  
  

koleran härjade vilt
pinade skoningslöst
i månget liv förspillt
bakteriehärd förlöst

plågsamt kom döden
släppte kropp ur själ
gick fasansfulla öden
till mötes före farväl







Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-14 07:14



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Kolera är sån man kolar av
Det vet en cool snubbe som ja
Kola kan man oxå kola av
Fast det använder inte ja
2019-06-14

  Öknens Ros VIP
att leva nu och inte leva då
att slippa farsoter få
fasansfulla plågor
brinner i lågor
leva nu är skönt
allt är grönt
men bakom allt sig gömmer
ännu mera mardrömmar



2019-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP