Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en rutig filt

 

Hon sjunker ner i sanden, 

låter tårna möta strävheten

Hon sjunker ner precis som

hon är och möter kvällningen

Hon blir rörd, berörd, inför allt 

som är hennes liv

Havet är milt och vågar sig in 

mot strand där hon möts

Stillheten är kvällens gåva och 

den skänker henne sinnesfrid 

medan solen sänker sig 

Ännu är stunden ljum... 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-06-13 19:40



Bookmark and Share


  Rodin
Vilken underbar dikt
2019-06-13

  Larz Gustafsson VIP
Vilket härligt sätt att avsluta dagen på!

2019-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP