Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ETT SKELETT AV SORG!

Den som har levt i sorgens tystnad
har lättare att isolera sig

än andra som sorgen dansar borta från dem

Även om lyckan hittade vägen dit hos hen

men känslan av sorgen väger mer i sin själs vågen än lyckan

För då är man ett skelett av sorg




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2019-06-15 10:11



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Om man är ensam i sin sorg kan det vara svårt att bryta isoleringen.
2019-06-15
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP