Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öppen planlösnning

skånelandet med sin öppna planlösning där

himmelstaket upplyses av blixtar

vindkraftverken står tigande och

vägrar leverans

här finns

ingenstans

att

gömma sig 

 

 

 




Fri vers av dorotea VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-06-15 21:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow! Den här tyckte jag om! Väldigt mycket!
2019-06-15

    Lena Staaf VIP
Fin bild med spänning!
2019-06-15
  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP