Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ar!


Intervju mellan en kritiker och författaren som hen kritiser

-I förra texten som du skrev, författaren...
Så kritiserade du faktiskt dig själv.
-Det är sant!
Jag är antingen författare med en kritisk röst till mig själv, eller endast och allenast kritiker!
-Försöker du sno mitt yrke?
Frågar kritikern som rescenserar författaren själva författaren.
-Inte alls, det är bara sådan jag är....
-Kritiker eller författare?




Bunden vers av Mim
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-16 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim