Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto. Eget. Redigerad text från 2009


Fram

skymtar mellan grenar
vattenträden

vaknar liv
träder längre fram

vandrar på gräs
som kittlar tårna
lyssnar till
asplövsdaller

vind som
krusar vatten

träder in
invaggad, omsluten

regnet faller mjukt
väter marken
fyller källan

blick som ser

 

© Eva Hedlund fd.Langrath

 

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-06-17 10:52



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Dina texter andas så varm och stark tillit. Jag älskar det, det stärker mig.
2019-06-17

  ULJO
Regn och sol i fin harmoni, gott för naturen
2019-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP