Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Felsteg

 

 

alla dina lögner och svek

du trodde allt var en lek

du var som fisken i vatten

smög runt i mörka natten

 

men nu är slut på leken

i ljuset fram kom sveken

och den fula fisk du var

lämnade en unken lukt kvar

 

jag säger inte tack men adjö

jag är inte längre din mö

ta du ditt pick och pack

vill inte lyssna på ditt snack

 

 

nu ska jag njuta av min frihet

jag ska inte göra nån hemlighet

att jag leva livet ska

få ut det mesta varje da' 

 

så, du ångrar ditt felsteg?

herregud, vad du är feg

jag är färdig med dig

nu satsar jag på mig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-17 11:10



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
slut på leken
2019-06-18

  Bodingen VIP
Utskåpad!
2019-06-17

  överlevaren VIP
Bra att sätta ner foten och visa var man står!
2019-06-17

  Fulbergarn
Helt rätt
men
inte lätt
2019-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP