Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyponros

 

 

nyponros du rosa sköna

doftar som ljuvaste natt

du är ingen skröna

ingen dig tar fatt

 

ditt försvar är mäktigt

tusentals vassa taggar

det är riktigt präktigt 

du i vinden vaggar

 

på avstånd jag dig beundrar

andas in din söta doft

förbi jag dig vandrar

går jag lite lojt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-02 19:05



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Så fint ordat....
2019-08-03

  danne //
Spännande innehåll, gör liksom liknelser med dagens händelser dock ej något med defensiva drag lr ?
förvirringen kanske är stor dock inga taggar lr händer hand i hand .?
den är fin texten
2019-08-03

    ej medlem längre
Det var en vacker dikt om Rosa Dumalis.
2019-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP