Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kvällstankar över en kopp kaffe (nära hav)

 

Så skälet till ordens flykt 

bor i pennans svaghet

Så tänker människan som 

saknat orden

 

Så att stjäla bläckets kraft 

blir en överträdelse som 

slutar i tystnad

 

Så skälet till ordens vikt 

bor i tankarna som inte 

längre kan se bortom 

någon annans horisont 

 

Vikten av det som varit

och talet om allt som är

är inte samma sak

 

Pröva själv att nedteckna 

liv med bläck som rymt...

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-18 19:43



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
jag var tvungen att stänga ner musiken, läsa tyst, läsa högt, läsa högt igen för att förstå. sen läste jag en tredje gång och då kände jag mig själv i texten, jag såg skillnaderna i vikt och jag såg orden för mig tydligare än på länge. tack, mycket fint!
2019-06-18

  kerstin skriver VIP
fan, jag hade skrivit en lång kommentar som bara försvann
2019-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP