Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själar - Haiku

 

 

i ljuv sommarnatt

två själar hittar varann

känslor brinner varmt




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-19 16:14



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
En ljuv sommarnatt i Rättvik såg jag ett ett fyllo som sov i ett dike, ett annat dito på promenad ramlade naturligtvis ner och på honom, de två själarna hittade varann och jäklar vad känslorna brann varmt, fullt slagsmål, liggandes!
Din haiku dock har en mycket bättre innebörd, bravo!
2019-06-20

  Per Drysén
Kärlekens hetta i sommarens värme
2019-06-19

  Marita Ohlquist VIP
Underbar Haiku om ett kärleksmöte!
2019-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP