Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

 

 

den illa gör den illa far

var varsam med det du har

 

 vi bara ett liv fått oss givet

ta vara på det goda i livet

 

tänk på dina vänner

alla de du känner

 

men allra mest den du håller av

även om du måste segla över hav

 

visst kommer dagar grå och trista

men alla dagar är inte den sista

 

lev för livet och kärleken

lev för den ljuva leken

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-19 16:26



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Jäpp, korrekt
2019-06-20

  Fulbergarn
helt rätt
2019-06-20

  Feliaxel VIP
Kloka ord
2019-06-19

    ej medlem längre
Världsklass!
2019-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP