Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Improvisationsreaktion!

Som gravid får jag inte äta mögelostar, vilket jag i normala fall älskar. Så jag tar två Mariekex, och den största ostbiten ifrån en vanlig ost, som jag kan hitta! Och lägger emellan dessa två Mariekex, måste erkänna att det blir ganska smuligt ifrån Mariekexen. Fattar Mariekexen och ostbiten med två händer, och kupar händerna runt mums-biten, och tanken slår mig...

Jag håller ju kexen på samma sätt, som en Blues-sångerska skulle spela munspel på.




Bunden vers av Mim
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-22 07:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Öde midsommardag, men så läste jag din dikt….. Jättefin!
2019-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Mim