Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

APTITHÄMMARE -tanka

Stort bigarråträd

välklätt i blivande bär

CD-skivors blänk

avskräckande tyst musik

hämmar nog skators aptit




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-06-23 17:58



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Bra där! Tyst CD-musik vill ingen ha, hellre ren tystnad :-)
2019-06-24

  Anya VIP
hahaha Strålande och målande. Ser dessa cd-skivor framför mig, och bigarråträdet.
2019-06-24

  Poeten Salvador VIP
Tills dom lär sig...
2019-06-24

  Fulbergarn
som min barndoms bigarråträd
2019-06-23

  M.Eta
Brukar vara en bra metod att hålla ovälkomna fåglar borta!
2019-06-23

  ULJO
Bra för att hålla vandalerna borta
2019-06-23

  Öknens Ros VIP
Nog borde blänket skrämma bort skadorna!
2019-06-23

  Feliaxel VIP
Hoppas det blir några bär kvar
2019-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP