Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förvriden världsbild förmedlad av ett fåtal.


SANNINGEN!!!

Sanningen kan aldrig utgöra ett hot
förutom för de som ljuger, döljer och
förnekar de verkliga omständigheter,
av den anledningen finns Amnesty I.
och Förenta Nationerna och ett fritt
media.




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-22 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje