Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


M-ords dikt

Moln möter moln
människan målar milda morgnar
möllan mal mjölet
marken markeras
mamman mumlar milt
moroten mosas
majsen mognar

 © Eva Hedlund fd. Langrath

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-23 14:15



Bookmark and Share


  Anya VIP
Skickligt att få till ett innehåll på detta viset. Länge sedan jag skrev något sådant. Kanske är det dags?
2019-06-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Och majsen tas
sen allra bäst då
med majs-tången!
****************
2019-06-24

  Jan Widströmer VIP
Mmmmm...Mmarabou mjölkchoklad (Yvonne Lombard)
2019-06-23

  Jan Widströmer VIP
Mmmmm...Mmarabou mjölkchoklad (Yvonne Lombard)
2019-06-23

  ULJO
Bedårande på M
2019-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP