Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blomsterprakt

Älskar den här tiden med intensiv grönska
Trädgården visar upp sig i sin vackraste skrud
Man hoppas att det inte blir en ny torr sommar
Det får gärna komma en skur ibland så växterna frodas hela sommaren
Kanske det går att finna lite svamp i år , förra året blev det inget
Naturen har så mycket att bjuda på och det gäller att ta tillvara på det och bara njuta




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-24 10:22



Bookmark and Share


  M.Eta
Håller med, vår bästa tid är nu!
2019-06-26

  Marita Ohlquist VIP
Nu kan vi verkligen njuta av blomsterprakten i våra trädgårdar, ögonfröjd!
2019-06-24

  ULJO
Så rätt. Njut av sommaren så länge den varar.
2019-06-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja naturen är
vår vän, bara
vara glada att
den kom: Igen!
2019-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP