Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto //. En skärgårdstur med båten Ylva


Jag vill resa ut på öppet hav

 

En känsla och en önskan har sedan länge vuxet sig stark inom mig, jag är så nyfiken på att få veta mer om dig och nu vill jag så gärna att vi möts.

I våra drömmar möttes vi ibland, det kändes så verkligt som om jag redan höll din hand men nu vill jag förverkliga vår dröm.

Jag vet att jag sårade dig då jag helt plötsligt försvann med min text, jag vet vad jag gjort och detta har jag många gånger ångrat stort.

Jag vill så gärna resa ut med dig, få segla ut på öppet hav om så bara för en dag, jag önskar att få uppleva känslan som en gång förenade oss i våra drömmar.

 




Övriga genrer av Kensy65
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-25 06:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65