Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Like the sound of Pringles!

Don’t let your heart cry for stolen moments

Don’t feel at lost because they didn’t happened

 

Let your hips and soul move

Let your feet and body dance

Sparkling and cracking like the sound of Pringles

 

 Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2019-06-23




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-25 10:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lyckan väntar runt hörnet. Vilken livsglädje!
2019-07-14

  Alysse VIP
Ja kom låt oss leva!
Livet kan vara helt
underbart. Se det lilla
och njut!
2019-06-27

  Marita Ohlquist VIP
Bravo!
2019-06-26

    ADI Nehlin
Yes!
2019-06-26

  Maria Sundelin VIP
Bra uppmaning
2019-06-25

  WyS VIP
Sant!
2019-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin