Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRA SKRIVARVÄNNER OCH LÄSARE

Tyvärr går livet inte på räls just nu. Jag kommer att göra ett uppehåll med att skriva och läsa här. Skrivandet har varit min livlina i såväl glädje som i sorg. Nu räcker inte tiden till. Annat måste prioriteras. Kanske en tidsglipa finns ibland. Och då skriver jag och läser på Poeter.se. Men ni ska veta att jag saknar er, kära skrivarvänner och läsare. Ni betyder mycket! Allt gott till er!

Elisabeth

 




Prosa av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2019-06-25 17:57



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Jag vill ge dig beröm:

Du skriver alltid mycket bra texter!
2019-07-05

    Jag är fan större än Sartre VIP
Ta väl hand om dig!
2019-06-28

  Marita Ohlquist VIP
Skickar en kram och önskar dig allt gott!
2019-06-26

  M.Eta
Kommer att sakna dina texter. Ha det bra, kram
2019-06-26

    Sefarge VIP
Värmande glädjetack.
Till Dig för allt du
Åstadkommit här
Som skänkt kraft
samt inspiration
Till oss andra
Du skall veta
Att du är efter
-längtad och
att många
kommer
sakna dig
Tills du
kommer
åter.



2019-06-25

  Feliaxel VIP
Hoppas att du får tid för återhämtning och att vi får se dig här igen
Ta hand om dig
2019-06-25

  Cikoria Blå VIP
Tack för allt vad du bidragit med.
Jag hoppas du snart har möjlighet att skriva här igen.
Du kommer att vara saknad!
2019-06-25

  Minkki VIP
Allt har sin tid, och rälsbredden varierar. Pausa Du i lugn och ro, läs ibland och strunta i att kommentera. Hjärtligt välkommen tillbaka, gärna på dressin om tåget kör för fort. Allt gott!
2019-06-25

  Valter Örn VIP
Tack Elisabeth för all visad kreativitet som varit trevlig att få följa.
Sköt om dig nu och hjärtligt välkommen när du vill komma tillbaka.
Varm kram !
2019-06-25

  Niliboy
Kära du! Ha det så gott å du är så välkommen in på sajten när du får tid!
2019-06-25

  Fulbergarn
Jag tror jag ska följa ditt exempel och tanka batteriet samt att fylla på inspirationsförrådet

Ha det så trevligt trevligt :)
2019-06-25

    ej medlem längre
?? = <3
2019-06-25

    ej medlem längre
Dina texter och du kommer att vara saknade. Sköt om dig, lev och använd din energi till det du behöver. Välkommen tillbaka när livet tillåter. Med värme! ??
2019-06-25

  ULJO
Ta hand om dig och välkommen åter när tiden medger
2019-06-25

  Rise Little One
Allt gott till dig med fina vännen. Vi hörs och syns när vi skriver.
2019-06-25

  Poeten Salvador VIP
Sköt om dig!
2019-06-25

  Judas Ekholm VIP
Kärlek och respekt, fina du! <3
2019-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP