Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just i dag

Det finns ett torg
där verkligheter pratar ihop sig
och tar artistnamn från stadsdelen Mångahanda
Där kan verkligen verkligheten och glömskan frilöpa
och man erhåller faktiskt något som liknar
en värld även om det tar tid

Men oftast är känslor för verkligheten mångtydiga
Precis som en teatermask innehåller den mer än
ett uttryck för en skicklig skådespelares förrättning

Men det är vemodets sorgsna anlete
som möter mig i dörröppningen
sedan känslorna startat från en blå punkt
långt därinne på första parkett

Att vi inte förstår vad som händer betyder tydligen föga
enär majoriteten av de som löper omkring
tycks vara helt införstådda
med vad verkligheter sysslar med




Fri vers (Modernistisk dikt) av Lennart Andersson
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-26 07:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson