Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
FRIHETEN KOSTAR MER ÄN MAN ANAR!


INSTÄNGD!

I buren låg hon

Sårad kränkt förolämpad

Saknar friheten




Bunden vers (Haiku) av MALVAA VIP
Läst 266 gånger
Publicerad 2019-06-26 13:06



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text om längtan efter att få flyga fritt!
2019-06-28

  AiA Maria den fria
I väntans tid eller släppa sig fri...

Tack!
2019-06-26

  Öknens Ros VIP
En burfågels högsta önskan är att få bli fri. Fin haiku.
2019-06-26

  Birk Andersson
för burfödda
är frihet
en större bur
2019-06-26
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP