Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kuddkludd

 


Går ej sova denna natt  
sömnen spelar i spratt

minnen tar en ur fokus
allt verkar hokuspokus

provar en läsning i bok
handling verkar ej klok
ord i pristagares novell
ärad av stiftelsen Nobel

förstår Gert sa äntligen
enda av ord väsentligen
som bevittnades i skratt
visade akademiens fnatt






Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-27 00:28



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Provat läsa sådana där nobelprisade böcker, men de håller aldrig längre än 50 sidor sen dör man
2019-06-27

  Öknens Ros VIP
Nobel--litteratur är nog inte rätt lektyr att läsa vid läggdags.
2019-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP