Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låsning

 

Handen söker sig

Ner till hennes svanskota

Där har jag fastnat 




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-28 19:59



Bookmark and Share


    Tidsljus
Rudimentär sanning
Om rudimentär låsning
Vid rudimentärt organ

Din hand måste fortsätta resan söderut
2019-08-10

  Maiah VIP
:) det var ett ovanligt ställe, har du kommit loss än
2019-07-04

    ej medlem längre
Vissa ställen är onekligen skönare att låsa sig vid än andra. Ändå, livet går vidare.
2019-06-28

  Staffan Nilsson
Låsning hindrar oss många gånger att gå vidare ...
2019-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP