Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två inspirerade böcker för mig att starta skriva på.


Två böcker i en, det går ju inte!

Hon kom som en storm in i våra liv.
Men varför?

OCH...

Filosofi, Livet jag funnit eller livet som jag undkommit?
Generationsberättelse.




Bunden vers av Mim
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-29 05:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim