Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den egna tankegången inför livet och vad som erbjuds där.


Lärdom

Många tankar långa är dom lärdom tagen alltid varit läxan lärd emellanåt tärd ett upplyftande förfall spänningen gör mig känslokall i ett känslosvall av förakt och all den hat som jagat mig sönder varenda jävla dag.
Värdet i de vad som presenteras i form av åsikter och andras funderingar oftast från en trasig individ vars liv plågad av en inre evig strid.
Livet har lärt mig deras åsikter betyder 0 i slutändan lever alla med sina troll så vem är vem att säga vad om livet och hur de ska vara en sak är säkert inte många idag som lever speciellt bra. Om man mäter efter en logisk och moralisk synpunkt icke existerande nivå ett förfall på planetär nivå som sätter alla oss som lever i ständig fara, konstanta attacker lögner och svek brutala scener blir inte förvånad nå mer familjemedlem eller genom känsloband spelar ingen roll allt är bara luftslott vet aldrig vem som är sann.
Äkta kärlek unik som en gratis tjänst från en vän inget du ska anta för då kommer du bli bränd hala kalla svala stela aldrig felar alltid ljuger inga problem ta från en vän för att sälja och knarka upp sen.
De egna behovet föder egocentriska utövanden massor av människor på samma bana en kollision är konstant närvarande därför man måste ta vara på dom man känner kärlek uran gränser för sanningen är den att alla lever vi i fara denna tid livet ingen lek sne steg sen kan de bli komplicerat och väldigt fel.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Stonedout2
Läst 168 gånger
Publicerad 2019-06-30 02:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stonedout2
Stonedout2