Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt står inte rätt till med folk .


Sjukdom

Ett sjukligt beteende framställs ofta med ett falskt leende som blir följt av en kalkylerande bedömning av din situation och om möjligheten finns, dom kommer ta allt din vinst.

Akta dig för skuggorna dom som står där o bara glor, bakgrunds figurerna som planerar ett mord.

Aldrig lätta att se oftast nära bekant som är avundsjuk av att de trots alla dina problem fungerar du bättre än dom 100 gånger starkare i psyket , inget man går in i lätt.

Du får jobba hårt om du mig vill åt
klippt av banden till känslostammen därför sveken dugga tätt inget känns längre rätt.

Alla glada dagar allt kul jag ville ha nu de blivit taget bortryckt undantryckt , osämja och bråk vanligare än ett förlåt i mitt liv.

Har levt en lång strid under min tid jag levt, bara 33 år gammal känner mig som en gammal man.
Tunga trycket har satt sina spår, jag har blivit en gammal hund som inte går att lära sitta.

Så läxan är den hatet kan komma från släkt eller barndomsvän så va beredd o vakta din rygg.
Ta inget för givet de är så det svider.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Stonedout2
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-02 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stonedout2
Stonedout2